Jump to content

Kraznet

Moderator
  • Content Count

    8,230
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kraznet

  1. I was presuming you had upgraded to Pro X5 Suite? @TotteG is correct if you upgraded to the non-Suite version you won't have a licence for the 70 GB library. Regards, Kraznet
  2. Also did you install the latest version of Independence with the Pro X5 installer? I noticed that the version you have is 3.5 whereas the latest is 3.6.0.24.
  3. It's probably not a good idea to have removed Pro X4 from your computer. Purely from the point of view that if you have problems with opening projects in ProX5 can at least revert to Pro X4. Unless you are short of hard drive space I would suggest reinstalling Samplitude Pro X4 and see if that fixes the problem. Regards, Kraznet
  4. Hi @werner Thanks for confirming that is working in Catalina. Regards, Kraznet
  5. The only link I can find for Independence software Suite mac is here https://www.magix.com/int/free-download/independence-free-sampler-software/ and it appears to be 3.2. I suggest you contact MAGIX support to see if there's any newer versions although I have a feeling they may not have updated it recently. I presume you registered the original version to your MAGIX account so you can send in a support ticket from there. Regards, Kraznet
  6. Independence installers can be found here: https://www.magix.com/us/support/pro-audio-downloads/ Regards, Kraznet
  7. So do you want to save Samplitude projects including all associated audio to a separate drive? If so you need to go to File > Clean up & Backup > Save complete VIP in..You can then navigate to the drive/folder you want to save it to and everything will be copied to that drive. Regards, Kraznet
  8. Thanks Greg the cheques in the post
  9. Hi Dennis, A lot of the information in these videos is still relevant today but obviously some things have changed. Yes the menus are different because they were changed from V13 (Prox2) onwards . You can revert to the original menus if you follow your instructions on the video I made just now. I would like to update them but it would be a massive job. Maybe I can use the original voice-overs and just redo the video which should be less problem but I will look into it. Here's the video: Regards, Kraznet V12 Menus.mp4
  10. Hi Factor, Try unticking "Scale with Fades/Curves". Regards, Kraznet
  11. New tutorial about Automation Shapes.
  12. Here's my 1st tutorial for Samplitude Pro X5
  13. It's a known bug which I reported the other day so they are working on it. Sorry about the inconvenience. Regards, Kraznet
  14. Hi BX, I deleted some of your older attachments to free up space so you should now be able to post more gifs etc. Regards, Kraznet
  15. Hi Craig,

    One thing about upgrading. It's worth noting that there is a possibility that Pro X5 may drop later in the year although we haven't started beta testing yet. Also I know that ARA2 will be implemented in the next beta for testing. Regarding mixer folder tracks I've been asking for that for years. I know it's possible because they have mixer folder tracks for surround tracks so I'm sure it must be possible for normal tracks. But I will broach the subject again with MAGIX and see if I can get something happening but no promises.

    Regards, Kraznet

  16. I actually managed to reactivate my Garritan account and installed the software I will have to give it another test it's been a while since it was installed because I upgraded computer awhile back. Regards, Kraznet
  17. Since I made that video I can't even find my authorisation number for Garritan Aria to reinstall it. I'm not even sure how to find it. Anyway I hope the video helps. Regards, Kraznet
  18. There's no reason why it shouldn't work. Maybe @matfle can help you as he is a fellow beta tester and is a native German. Regards, Kraznet
  19. Regards, Kraznet
  20. I have a licence V6 I bought years ago but I never managed to get it working very well. I will have to see if I can find the original CD and give it another shot. Regards, Kraznet
  21. Up until now I've been deleting and banning spammers as soon as the posts arrive. However now I have changed the forum software settings for new signups. They will need to answer a question related to audio before they can sign up plus a Captcha. This will hopefully stop spam bots. We'll see how this works out and hopefully will improve the situation. Regards, Kraznet
  22. Try this https://1drv.ms/u/s!ArykvgUqgIgFhbB8v8H9NWmzShfD1A?e=wC7VS1 Regards, Kraznet
  23. Hi Jakob, Judging from your screenshot the problem you have is that only the 1st MIDI object is selected so that's all that is showing up in the midi editor. if you want to see the rest of the parts you need to select them as well so they are all orange and then they should all appear in the midi editor. The quick way to select all objects is to double-click in an empty part of the track and they will be selected. Regards, Kraznet
×
×
  • Create New...