Jump to content

redddog

Samplitude Members
  • Posts

    315
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by redddog

  1. Thanks so much, JayBob! So do I just find the deleted files (not just wavs) and put them in the already created Samp Project folder on my audio drive? That's what I tried and I just got a bunch of "can't load skip/skip all" type messages. Thanks again for all your help!
  2. No one's ever accidentally deleted anything?!
  3. Hey guys. Hoping someone can help. Somehow, I managed to delete some files in a project I was working on. I honestly have no idea how, but when I open the project, there are no audio files in the tracks. I have a recovery software but it's only finding a couple of the 8-10 wav files and when I restore them back into the project folder, it just gives me an "invalid format" type message. Is there some way to restore the project back or am I screwed? Thanks in advance.
  4. Thanks so much, Mathias. Much appreciated!
  5. Just noticed something that seems strange to me. Laying down a bass track last night and noticed on the bottom right of the screeen (that displays lost buffers etc), it shows that the track is recording in 16 bit. Can that be correct? The project was set up in 24, the soundcard (Audiofire 12) is set to 24. Am I missing something?
  6. So I went to lay down a bass drum and snare take. I like to "play" the parts to add more reality. When I go to add to the track (cymbals and fills), I get no response in EZD using the pads on the Padkontrol. Furthermore, after trying that, the pads didn't work at all. After closing Samplitude and restarting the project, the pads worked fine. This is also a recurring issue. I can be using midi controllers just fine and then, boom. The just stop working and only after closing out and restarting (having not changed any settings) will the controllers work again. Any ideas? I'm sure that layering midi performances is possible, I just think I may have miseed a setting somewhere. Thanks all.
  7. If I had a nickle for every time I clicked on that arrow, lol. It's really frustration. I've also accidentally started 2 instances on one track. It shows up like "2:B4" or similiar and you can't delete the 2nd instance. Has there been a resolution that anyone knows of?
  8. I'm gonna issue a blanket apology for all the upcoming stupid questions and going to stay faithfully in the newcomer forum for the foreseeable future. Sorry gang. So I've loaded a VSTi up in a track that I later decided against and can't for the life of me figure out how to have it go away. It's one that I no longer have registered and now whenever I load the project, there's a message saying that the vsti couldn't load. In this case, it's sampletank. It won't even let me delete the track.
  9. Thanks for responding, Matfle. When I first tried to reinstall it was after a complete uninstall (manual erase etc) and I tried as admin. Still the same issue. Thanks again for the response.
  10. Yes. Thanks so much for the quick response, Werner. I really appreciate it.
  11. Tried again and got "X. Data error (cyclic redundancy check). Any ideas?
  12. Hey guys. Still having his issue with Samp 11 pro not loading. It gets hung up on "creating Install script" and then just aborts. Samp tech sent me a compatability work around but that didn't work. Starting to get really pissed that this $500 program I own won't even install on my system. Could someone offer some wisdom?
  13. Thanks so much for the quick response! Sorry about that. 11 pro. Having a hard time getting to my download page. Seems the system doesn't know any of my logon info.
  14. So after a long period away from music (dealing with a family tradgedy), I'm slowly coming back to music. I brought up an old project with a few Vita instances and it says that I have to "select the right file path" or something like that. Having no idea what that means, I tried to reset the whole thing by reinstalling (and selecting "repair"). After that didn't work, I decided to uninstall and reinstall and start from the beginning with a clean slate. Now it won't install. Says it keeps failing. Are there any ideas you guys might have that I may try? Thanks a bunch.
  15. Anyone know of another forum where I could ask? Thanks guys.
  16. Hey, guys. Had a quick question about this. I am working with a local Performing Arts high school and they are doing a short film. They asked if I would consider donating my time to help with the audio on the film - soundtrack and cleaning up stuff. No actual video editing. Just wondering if this can be done with Samp 11. I guess all I would need would be video playback. TOTAL noob at this, obviously, so anyone who could shed some light would be greatly appreciated. Oh and it's in .MOV format. Can we do that natively or will I have to convert to a different format? Thanks so much, guys.
  17. Gotcha. Makes sense. There isn't even a mention of that in any documentation. Thanks fellas.
  18. Is there a marker glossary or something because I can't seem to find this. Thanks gang.
  19. Got it. Thanks much, fellas. Hopefully the questions will become less moronic at some point. lol.
×
×
  • Create New...