Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'codemeter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Samplitude & Sequoia Newcomer
    • English newcomer forum
    • Deutsches Newcomer Forum
  • Samplitude
    • Samplitude Software related topics (English)
    • Samplitude Hardware related topics (English)
    • Samplitude MIDI topics (English)
    • Samplitude Forum (Deutsch)
    • Samplitude MIDI Themen (Deutsch)
    • Tips&Tricks
    • Video Deluxe user forum (English)
    • Independence user forum
  • Sequoia
    • Sequoia Software related problems (English)
    • Sequoia Hardware related problems (English)
    • Sequoia Forum (Deutsch)
  • SOUND FORGE
    • SOUND FORGE Pro
    • SOUND FORGE Audio Studio
  • VST Plug-ins
    • MAGIX VST Plug-ins (English)
    • MAGIX VST Plug-ins (Deutsch)
  • Other places of interest
    • The Listening Room
    • Tutorials
    • General Discussions
  • Accessibility / Barrierefreiheit
    • General Discussions / Allgemeine Themen
    • Missing Accessibility / Fehlende Barrierefreiheit

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I resolved this issue myself, but I'll leave the post as it is just in case someone has a similar problem an finds this vie search engine. It seems like the actual problem was simply that I had a Codemeter of a college plugged in at the same time (Sequoia 12 license). I didn't think this would be a problem, but apparently it was. Apart from that everything works as expected now Hi, I recently tried to start sequoia 15 on my spare laptop but it didn't work. Although my codemeter was plugged in and showed up correctly in the Codemeter control center, Sequoia prompted me for my SN. Then, after entering it, it said I already used all my available activations. Did anyone else have this problem before? Or is this intended behaviour? To me this seems like it could be an unwanted side effect of the unification of license authorization in sequoia and samplitude. For samplitude licenses that don't use a codemeter dongle, limiting the amount of possible SN-activations by using hardware dependent computer IDs makes a lot of sense. But since the Codemeter already makes sure that I can only use sequoia on one computer at a time anyway, I would expect that I could use any sequoia 15 installation on any computer with my codemeter, even without any internet connection. In fact this does work with all other "dongled" software I use (using iLok, eLicenser or normal thumbdrive) and I know that it did also work just fine with previous Sequoia versions. I always considered this to be a huge advantage of dongles over SN/Internet-based activations. Apart from that, I wonder what I would have to do if this would be a new computer instead of a spare laptop. I didn't find any option to revoke one of the other activations in favor of the new one either. Thanks in advance for any help! Best, V
  2. Hello friends -- I have been using Sequoia 13 for 4.5 years. I recently returned my "work" codemeter and am now attempting to use a codemeter (plus manual and installation discs) I purchased from another engineer November 2018. However, it says that Sequoia has reached the maximum allowed number of simultaneous devices. I looked it up on the MAGIX website, and it looks like the issue is with anything that has the P2- serial number. And that you just have to contact Technical Support to get it approved. (Is that correct?) That's fine, but ----- I submitted a ticket last week and haven't received a response (other than the confirmation). I submitted a ticket today and haven't received a response (other than the confirmation). I've sent a message via Facebook and haven't received a response. I've purchased a telephone support credit and when I call the number is asks for the code, rings, and then hangs up after a bit. I've called three other numbers I've found listed by MAGIX (none work) I've got a fourth number that is a *maybe*, but says the lines are full. I've emailed two email address and haven't received a response (other than the confirmation). I'm at a standstill here, and I really need to dig in to source destination. I had a few days to spare, but I'm past that point now. Any insight / suggestions on how to reach MAGIX? And on how to use a copy of Sequoia 13 that I'm literally holding in my hand? Thank you, NorseHorse
×
×
  • Create New...