Jump to content
crashedthecar

Midi loop out of sync with tempo map

Recommended Posts

Hi after tempo mapping, i selected a range and then add midi object to range. I then added some midi notes and the made it into a 2 bar loop (control L)

I then stretched the loop out over the whole project but it didn't conform the grid that was tempo mapped.

Can anyone tell me what I am doing wrong?

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should work but you can try opening the tempo map dialogue and making sure you have 4 boxes ticked:

r2gy.jpg

Regards

Kraznet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Kraznet, but still not working for me

looptempo.jpg

what confuses me is that the loop starts at bar three and ends at bar five but the object length adds 206 ticks

i'm still pretty new to samp so hopefully it's something simple

post-21957-0-36605000-1397082617_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see that you mean. I think you may need to use "Duplicate Objects" (Ctrl +D) rather than "Build Loop Objects". I will look into the problem. I must admit I've never tried "Build Loop Object" on a tempo mapped track so it could be that it's not implemented correctly. If that's the case I will send in a report.

Regards

Kraznet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...