Jump to content
Geo524

Focusrite Support is impressive!

Recommended Posts

I was still receiving the lost ASIO buffer message so I contacted Focusrite support to see if they had a fix. How was I to know that I'd not only get a reply but have the tech take control of my computer and solve the issue for me, and on a Saturday no less?!! Now that's what I call fantastic customer service! :D Kudos to Focusrite!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll post the fix here in the event there are other users with this problem.

- Navigate to C:\Program Files (x86)\MAGIX\Samplitude

- Right-click on the 'sam.ini' file and select Edit.

- In this file, please add the following line anywhere in the [Setup] section:

DisableDroppedASIOBufferSWDetection=1

- Then save and close. This should now prevent this error from appearing in Samplitude.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not really sure. I haven't had any issues or dropouts. Everything is running like a well-oiled machine. I'll post back if I run into trouble but so far all is well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...