Jump to content

Kraznet

Moderator
  • Content Count

    8,230
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kraznet


  1. The only link I can find for Independence software Suite mac is here https://www.magix.com/int/free-download/independence-free-sampler-software/ and it appears to be 3.2. I suggest you contact MAGIX support to see if there's any newer versions although I have a feeling they may not have updated it recently. I presume you registered the original version to your MAGIX account so you can send in a support ticket from there.

    Regards, Kraznet


  2. Hi Dennis,

    A lot of the information in these videos is still relevant today but obviously some things have changed. Yes the menus are different because they were changed from V13 (Prox2) onwards . You can revert to the original menus if you follow your instructions on the video I made just now. I would like to update them but it would be a massive job. Maybe I can use the original voice-overs and just redo the video which should be less problem but I will look into it. Here's the video:

    Regards, Kraznet

     

     


  3. 18 minutes ago, Viljem said:

    Hi, I have Pro x 3 Suite but I could not export stems how you show it in your Video. So I give up! Sorry my english isn‘t so good but I am really frustrated. I learnt a lot from your examples in other problems which was really helpfull. Thank you for that! Is it time for samxit? Viljem

    There's no reason why it shouldn't work. Maybe @matfle can help you as he is a fellow beta tester and is a native German.

    Regards, Kraznet


  4. Hi Jakob,

    Judging from your screenshot the problem you have is that only the 1st MIDI object is selected so that's all that is showing up in the midi editor. if you want to see the rest of the parts you need to select them as well so they are all orange and then they should all appear in the midi editor. The quick way to select all objects is to double-click in an empty part of the track and they will be selected.

    Regards, Kraznet


  5. Just now, mattimc said:

    Hi,

    I understand that. I'm not interested in samplitude. I've never installed it. I don't own the samplitude version. Thanks but I need to get it working

    -with the full licence
    -in studio one.

    So that simplifies things. So basically the version you are using has suddenly the de-authorised itself. I'm not really sure why this is happening. If you have never installed Samplitude and are using the stand-alone/third-party version of Independence there's no reason why this problem should arise. It sounds like something's happened to your system since you last used Independence last year. Did you try doing a repair using the Independence library content installer? Apparently doing this will reinstall the files related to copy protection. failing that I'm not really sure what other solution there is other than you contacting support.

    Regards, Kraznet

×
×
  • Create New...