Jump to content

Recommended Posts

6 hours ago, TotteG said:

Hi again @Harrison86305!

Make sure you installed the right version ...

Edit, now I see on your first pic that you have installed the Suite version and in your account pic your registered version is Pro X so that's why it's not working ...

So uninstall the Pro X Suite version and install the Pro X.

Both Pro X and Pro X Suite are on the disc, your serial will only match Pro X

Best, Thomas

That was it!!! Just re-installed regular Pro X and it registered no problem!!! Does this mean I can't use the pro x suite on the disc then?

Anyways, thank you all so much for the help! Now I can work again :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Harrison86305 said:

That was it!!! Just re-installed regular Pro X and it registered no problem!!! Does this mean I can't use the pro x suite on the disc then?

Anyways, thank you all so much for the help! Now I can work again :)

Great!

Unfortunately you can't use the Pro X Suite with that serial, it's the same box/disc for both version, there should be a sticker somewhere on the box which tell the included version.

Best, Thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...