Jump to content
byxx

Export with previous played audio tail

Recommended Posts

Dear Community,

 

when I export a track it has the previously played sound right at the beginning. Some kind of buffer memory or so.

What is a good setting to avoid this.

 

THX

Cheers

BX

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi,

it comes from to times, it's a memory problem for sure. When I see this problem, I do a Play in a blank part for a second or two and Stop. Next play will be clean...

cheers

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Phil!

finding an empty spot is a woraround, sure...

The mute method I tried, too,  is not relyable, as you can see in the video. Even when you mute out the track before the export sometimes the audio tail is written into the master

 

Watch here:

https://my.hidrive.com/lnk/HAhJJfXX

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/12/2019 at 11:31 PM, byxx said:

Thanks, Phil!

finding an empty spot is a woraround, sure...

The mute method I tried, too,  is not relyable, as you can see in the video. Even when you mute out the track before the export sometimes the audio tail is written into the master

 

Watch here:

https://my.hidrive.com/lnk/HAhJJfXX

 

Hey byxx. Same issue here. Did you find a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...