Jump to content

B4 Native Instruments won't load


Guest SamFan
 Share

Recommended Posts

Guest SamFan

Do NI not work in Samp 7? I've tried loading it in 4 times now. I got my Steinberg Grand to go in and a few others but the B4 is a hold out and the thing I used the most so I really need it.

Link to comment
Share on other sites

Guest SamFan

I got Absynth to load and everything else but B4. Not sure why. Such a bummer. I even tried installing it into the Majix folder but it still doesn't show up. Why? I have been pulling them in from the steinberg foder as I came to Samp from Nuendo.

Link to comment
Share on other sites

Guest SamFan

I have done that MANY times. I have successfully loaded all the other vsti's so that is proof I know how to do it. B4 is the only one that won't load in. I have even dragged the B4 DLL into the Magix folder. I have installed the B4 into the Magix folder. I have tried bringing it in the way I brought all the others in which is super easy from the Paths/skin section. I have tried everthing I can think of. Nothing works. Thanks for responding by the way.... I NEED B4!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...