Jump to content

strange recording feedback


Guest Guest_safa
 Share

Recommended Posts

Guest Guest_safa

Hi all. Excuse me fo my realy bad english, bat i realy need help with my Samp7.12.

my hardware is notebook ASUS 2.0GB (model L4000H) 512MB RAM etc., PCMCIA card RME HDSP and extrenal I/O box RME Digiface. I`ve connect this set via ADAT optical interface with my ADA8000 AD/DA.

But i have big problem (probably with monitoring setup).

I need put some effect (reverb) on AUX bus while I recording (just for singer`s feeling). With monitoring mode set on HARDWARE or PEAKMETER or SOFTWARE mode is this not possible. So i`ve set monitoring mode on SOFTWARE FX, but ... Ooops ! In this mode when i select track for record (i.e. input ASIO Hammerfall 1/2 - output ASIO Hammerfall 1/2) in my monitoring system (conected to main output from D/A tr. 1/2) appears terrible noise, something like modulated feedback. Important thing is, this noises disappears when i turn panpot to center or maximum L / R position and frequency of this strange noise depends on ASIO latency. And realy does not matter if i have set any aux or FX.

So tell me, Norman (or someone else, if you understand me ;-) ) what`s wrong ? Samplitude is great software, but I`m desperate when this happen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest_safa

Heyy, PLEASE is there somebode who can help me ? Or may i try paste my request to REGISTERED USERS forum ? Is there better chance for reply from you, Volker/Norman ?

Safa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...