Jump to content

vsti problems with 7.2 demo


Guest Chris
 Share

Recommended Posts

Hi all, I am testing out the demo of samp 7.2 and when I try and play a Vst instrument the system just buzz's at me and the meters almost peak, I have tried this on several systems and I get the same result, So I do not believe it to be a hardware problem but maybe a setting I am just missing. Any suggestions would be wonderful. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

....I don't have alot of experience there but,.....

Is the buzzing on playback of existing midi track or your trying to record the midi with keyboard?

I you need to use softwarefx monitoring for recording, rec button on, and force monitoring enabled. Once recorded, you disable the force monitoring for that track. (pretty sure thats it)

Link to comment
Share on other sites

It was from an existing midi track, but I think I found the problem. I was setting the internal resolution to 16bit changing it to 32 seems to have solved it. I will know more on Monday.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...