Jump to content

Samplitude 8.0 (track bouncing speed )


Guest Guest_vitaliano
 Share

Recommended Posts

Guest Guest_vitaliano

hi guys !

In my Sam 8.0 track bouncing speed seems to be too fast . Trying to bounce 4 audio and 3 midi tracks takes 4-5 sec. seems unnormal - too fast calculation. Even the older versions of Sam did slower bouncing calculations .

Does anybody know if it's a bug of a 8.0 version or it's just me who has it. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest_Vitaliano

Yes it's 8.0 H2O release German version . ( by the way , the Rewire function isn't working properly as well.)

I'm running GigaStudio 3 through rewire and get output signal only from first 2 GS3 channels . I heard it's a bug of Sam 8 . :huh:

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest

So you should ask the crack group for support. The Samplitude team fixed many bugs in 8.1/8.2 (rewire too), maybe they will do the same in their release.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kraznet
Yes it's 8.0 H2O release German version . ( by the way , the Rewire function isn't working properly as well.)

I'm running GigaStudio 3 through rewire and get output signal only from first 2 GS3 channels . I heard it's a bug of Sam 8 . :huh:

I suggest that if your serious about music production that you either buy or crossgrade or do a SFR (Sam For Rent ) agreement . Then you will get all the support that you need and even input into the future development .

Regards

Kraznet

Link to comment
Share on other sites

Hi Kraznet !

Well, thank you for suggestion anyway, I just wanted to try Sam 8 out before actually buying it, , but after collecting some info from many ORIGINAL Sam 8 users who had the same problems, (though asking and getting no sufficient answers from Samplitude team ) it makes me hesitate so far .

Oh by the way, I'm not trying to sound mean but,

have you ever tried running your Sam 8 with GigaStudio 3 and having at least 4 midi channels of GS3 work through Sam ,

or have you ever tried loading your custom saved presets of Spectrasonics Atmosphere (for example) or Trilogy, or any other VST in your Sam 8 before giving me your patriotic suggestions ?

I'd be interested to hear your feedback on that after you tried that out.

In fact even more useful would be if you could help with finding a solution to that.

Thanks

VN

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest
but after collecting some info from many ORIGINAL Sam 8 users who had the same problems

Where is this info? Please post your research.

I havent seen anything like it in the REGISTERED FORUMS where the REGISERED 8.2 users are. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest
but after collecting some info from many ORIGINAL Sam 8 users who had the same problems

Where is this info? Please post your research.

I havent seen anything like it in the REGISTERED FORUMS where the REGISERED 8.2 users are. :huh:

I use Vsti's all the time no probs. But not Giga.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...