Jump to content

strange input problem?


tryingout
 Share

Recommended Posts

What could cause something like ....

When muting a live input signal ,the level drops but its still there?

Same result if dropping a fader to zero.

AND, when totally unarming the track it, can be still heard at this much lower level (including switching off input monitoring.)

Obviously, must be some sort of routing problem within the software, but being unfamiliar with it, not sure where to look.

I feel this may be screwing with the pan as well.

thanks!

Link to comment
Share on other sites

Guest Kraznet
What could cause something like ....

When muting a live input signal ,the level drops but its still there?

Same result if dropping a fader to zero.

AND, when totally unarming the track it, can be still heard at this much lower level (including switching off input monitoring.)

Obviously, must be some sort of routing problem within the software, but being unfamiliar with it, not sure where to look.

I feel this may be screwing with the pan as well.

thanks!

What soundcard are you using ? It sounds like you have asio direct monitoring enabled .

Regards

Kraznet

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...